Het interview in de praktijk 

Een paar tips, waar ik desgewenst natuurlijk graag bij help:

 Wát wil jij vertellen (en wat niet). Maak keuzes.
 Wát wil je dat er overkomt bij wie (visualiseer een aantal mogelijke lezers)

 

Wanneer een 1e gesprek echt goed is dan lukt het mij meestal om het verhaal zo op papier te krijgen dat het door jou                corrigeren, toevoegen of juist weglaten van zaken niet al te veel tijd (en dus geld) kost

 

Mijn keuze om uitsluitend een uitgewerkte tekst in Word te leveren heeft 2 redenen:

1. De mogelijkheden om hier een soort boekje, eventueel met afbeeldingen, van te maken zijn zeer groot. Vele partijen kunnen       daarbij uitstekend en tegen een schappelijke prijs helpen waarbij het bovendien zo is dat velen het leuk vinden om de                 vormgeving zelf te doen. Geen mens en geen smaak is hetzelfde.

2. Het scheelt erg veel geld wanneer ik me niet met de vormgeving bemoei.

Laat een bericht achter